Om oss

Vi som driver verksamheten i Brevens Hjärta heter Anna Asplund och Karin Gissberg. Vi är båda konstnärer och bild/konstlärare som lever enligt den starka övertygelsen att följa hjärtats väg, och att dela denna glädje med andra.
För oss handlar det om att finna och bejaka sin kreativitet och lekfullhet, att lyssna till sin inre röst och till sin kropp.


Sommaren 2015 fann vi en övergiven mekanisk verkstad i det idylliska järnbruket Brevens Bruk i Närke. Vi visste på en gång att det var på denna magiska plats vi skulle förverkliga våra visioner om att skapa ett inspirerande, välkomnande och rofyllt rum där kreativitet och inre harmoni kan spira och blomstra.
Idag står Brevens Hjärta färdigt med både underbar ateljé och yogasal!

Brevens Hjärta är en plats för inre välmående och närvaro, där kreativitet och lekfull nyfikenhet får fritt spelrum. Ett INspirande, där målande/tecknande, dans, yoga och meditation kan mötas, inspirera och berika varandras uttryck och intryck.

Hit kan du komma året runt och välja bland våra befintliga kurser. Här kan du yoga, koppla av i naturen och uttrycka dig i färg och form i ateljén.
Önskas ett komplett wellnesspaket så kan vi även erbjuda hårklippning (ekologisk), ekologisk ansiktsmassage och bastubad under vistelsen för mindre grupper. 

Ett charmigt pensionat och värdshus/stugor/lägenheter i brukslängor finns på gångavstånd. Vi samarbetar med kockar som ordnar mat till våra kurser och retreats.
Både mat och boende kan bokas via oss.

Vi tar emot grupper, privata såväl som företag, och skapar skräddarsydda kurser/retreats/konferenser efter era önskemål.

Att ta sig hit:
Man kan komma hit med bil eller via tåg via Örebro/Vingåker. Från Örebro station går anslutningsbuss till Brevens bruk. Från Vingåker järnvägsstation går buss 402 till Högsjö, varifrån vi kan ordna transport till bruket vid behov.